Wie zijn wij

Boerderijwinkel Bie de Meule is tientallen jaren geleden ontstaan door de “huisverkoop” van het fruit dat zelf geteeld werd in de kern van Elsoo. In de weilanden van het toenmalige gemengd bedrijf stonden hoogstam fruitbomen: kersen, pruimen, appels en peren. Eind jaren zestig  deed het laagstamfruit  zijn intrede, veel bedrijven gingen zich toen specialiseren in specifiek fruit, in ons geval is dat het telen van diverse appel- en perensoorten geworden.
Dit is nog altijd de basis van de boerderijwinkel, vandaag de dag is ons assortiment uitgebreid met diverse soorten seizoensfruit en groenten van telers uit onze streek.
Een assortiment van exotisch fruit zoals bananen, kiwi, grapefruit, sinaasappels, mango enz. kan uiteraard ook niet meer ontbreken, zodat we de complete behoefte van vers fruit en groenten aan onze klanten kunnen aanbieden in een rustige en karakteristieke omgeving.
Enkele jaren geleden zijn we gestart met het leveren van werkfruit aan bedrijven en andere instanties, vers fruit wordt door steeds meer bedrijven aangeboden.